آیا اگر برم دیوان و شکایت کنم، دیوان از ان دو نفر تحقیق به عمل میاورد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۶ #41460502

سلام خسته نباشید، ببخشید من میخوام برم دیوان عدالت و از حراست اداره به خاطر دادن گزارش کذب به استعلامات گزینشی شکایت کنم، قبلا دو نفر بودند که با فاصله زمانی و سر یک موضوع ادعا دروغی رو راجع به من در حراست مطرح کردند و حراست سر این موضوع همیشه بدون مدرک و دلیل گزارش منفی رد میکنه ، ایا ۱-اگر برم دیوان و شکایت کنم، دیوان از ان دونفر تحقیق به عمل میاورد یا ۲-ان دو نفر میتوانند با شاهد سازی حرفشان را به کرسی بنشانند
یا۳- ممکن است دیوان پرونده را برای رسیدگی به دادگاه یا دادسرا ارجاع دهد؟ سپاس از پاسخگویی تون.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکایت شما رسیدگی نمیگردد
چون در صلاحیت دیوان نمیباشد
میتوانید از اداره کل حراست استان خود طرح شکایت نمایید

موضوع شما ربطی ب دیوان ندارد میتوانید خطای حراست را ب اداره موبوطه گزارش دهید ضمنا شکایتی از شخص دارید در دادسراپیگیری کنید

موضوعی که بیان کرده اید در صلاحیت دیوان عدالت اداری نیست.

رسیدگی دیوان عدالت اداری تنها برای بررسی تخلف احتمالی تصمیمات دستگاههای دولتی از مفاد موازین قانونی بوده و صلاحیت برخورد با جرائم احتمالی افراد را ندارد . اگر شکایتی از گزارش کذب افراد حراست دارید باید در دادسرای عمومی کارکنان دولت طرح شکایت نمایید .

با سلام

موضوع مطروحه در صلاحیت دیوان عدالت اداری نمی باشد لیکن اگر کارمند حراست اداره مرتکب تخلف شده باشد به رئیس مشارالیه و اگر مرتکب جرم شده باشد دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی خواهد بود