مجازات ضرب و ‌شتم و قطع انگشت و‌ وارد حریم شخصی کسی شدن چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #41456816

سلام.وارد شدن به حریم شخصی دیگران و قطع انگشت کوچک و ضرب و شتم چه مجازاتی دارد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مجازات ورود به عنف تا ۳ سال حبس و مجازات ضرب و جرح تا ۵ سال حبس خواهد بود.

با سلام
مجازات ورود به حریم شخصی : به مجازات حبس از یک تا شش ماه و اگر دو نفر یا بیشتر باشند و لااقل یکی از آنان حامل سلاح باشد به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهند شد.
هر شخصی که عمدا به دیگری ضربه‌ای وارد کند و ضرب و جرح کند و موجب شکستن یا از کار افتادن عضوی از اعضا یا موجب بوجود آمدن بیماری دایمی یا از بین رفتن و ناقص شدن یکی از حواس یا از بین رفتن عقل مجنی‌علیه (فردی که صدمه به او وارد شده است) شود، در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد، اگر عمل او موجب اخلال در نظم و امنیت جامعه شود، به دو تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد و در صورت درخواست مجنی‌علیه مرتکب به پرداخت دیه نیز محکوم می‌شود.

سلام
مجازات ورود به عنف ۱ تا ۳ سال حبس است
ضرب و جره و نقص ۲ تا ۵ سال حبس + دیه

سلام
مجازات ورود به عنف ۱ تا ۳ سال حبس است
ضرب و جره و نقص ۲ تا ۵ سال حبس + دیه