چه نکاتی باید توسط سردفتر در طلاق نامه نوشته بشه تا مهریه زوجه بخشیده بشه و پرونده در اجرای احکام مختومه بشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۶ #41446995

درود بر شما عزیزان گرانقدر و ممنون از وقتی که میزارید..
گواهی عدم امکان سازش برای طلاق توافقی صادر شده و مهریه در قبال طلاق بذل شده..چه نکاتی باید توسط سردفتر در طلاق نامه نوشته بشه تا مهریه زوجه بخشیده بشه و پرونده در اجرای احکام مختومه بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر وکالت درطلاق درازای بذل تمام مهریه باشد زن باعدول ازطلاق حق رجوع به مابذل را دارد .بهتراست برائت نامه رسمی تنظیم گردد که ذمه شوهرمبرا شود

سلام و عرض ادب
گواهی عدم امکان سازش و کپی طلاق نامه را به‌ اجرای احکام دادگاه بدید

با سلام گواهی عدم امکان سازش و کپی طلاق نامه را به‌ اجرای احکام دادگاه ارائه کنید .

با درود.وقت بخیر.سردفتر طبق حکم طلاق صادره از دادگاه که زوجه؛ مهریه را درقبال طلاق بخشیده. باید سردفترعین متن حکم دادگاه را د سند طلاق نامه بنویسد و قیدنماید که چون زوجه ؛درقبال صدور طلاق ؛مهریه مندرجه درسند ازدواج رابه زوج بخشیده؛پس زوج از پرداخت مهریه به زوجه، بری الذمه گردید.یعنی باید کلمه'''بری الذمه""را در سندطلاق قید نماید.

با سلام چنانچه در رای دادگاه در رابطه با بخشیده شدن حقوق زوجه مانند مهریه اجرت المثل و.... اظهار نظر شده باشد نیازی به تصریح در سند طلاق وجود ندارد لیکن چنانچه در این رابطه اظهارنظر نشده باشد و زوجه بنا به دلایلی قصد بخشیدن حقوق خود را داشته باشد محضر طلاق این موارد را در سند خود قید نمی‌کند و طرفین بایستی در دفتر اسناد رسمی حاضر و نسبت تنظیم سند صلح دایر بر ابراء حقوق مزبور اقدام نمایند

با سلام
نیازی به نوشتن موردی نیست خود طلاق نامه و توافقات دادگاه را ببرید اجرای احکام پرونده مهریه مختومه می شود

باسلام
هیچ نکته ای نیاز نیست سردفتر طلاق طبق گواهی عدم امکان دسازش اقدام به اجرای صیغه طلاق نموده ورونوشتی از طلاق نامه را به دادگاه مربوطه ارائه نموده وبصورت اتوماتیک کلیه پرونده ها مختومه میشه