تصرف حیاط مشاع چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #41446743

با سلام
ما یه حیات خلوت داریم که سقفش رو با آهن و شیشه پوشاندیم و داخل حیاط خلوت را درست کردیم و به اشپزخانه تبدیل کردیم و چون مشا ع هست و راهی برای ورود همسایگان ندارد و باید از داخل خانه ما عبور کنند،خواستم بدونم می توانند از ما شکایت کنند.چون روز اولی که خونه ساخته شد هیچ کدام مشکل نداشتند ولی یکی از انها خونه را فروخت و مالک جدید مشکل دارد.خواستم بدونم شکایت کنه شهرداری می تونه با توجه به اینکه برای تخریب باید داخل خانه ما بشود،شهرداری می تواند بدون حکم ورود به خانه سقف را تخریب کند؟یا فقط به جریمه اکتفا می کند؟و اگر جریمه کرد جریمه را باید زمان فروش پرداخت کنیم یا نه مهلت دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام استفاده از حیات خلوت که دیگران در آن مسیری برای تردد ندارند متعلق به شما است ولی این حق استفاده به معنای جواز شما در احداث بنا یا آشپزخانه و ایجاد تعهد برای سایر مالکین در شهرداری نیست. و همچنان محل یاد شده مشاع بوده ولی حق استفاده آن با شما است.