جا زدن خودم به جای فرد دیگر برایم جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۹۲۱ #41445957

در تلگرام خود را به جای زن جا زدم و با یک زن صحبت کردم و عکس های او را گرفتم ولی پاک کردم اگر شکایت کند چه مجازاتی دارد

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر اقدام شما قانونا فاقد وصف مجرمانه است اما اخلاقا دارای ایراد است

سلام
تا زمانی که جرمی به واسطه عکس‌های مذکور صورت نگرفته باشد به نظر نمی‌رسد مسئولیتی متوجه شما شود. مگر این که ایشان از شما شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت مطرح نمایند

سلام
اگر این موضوع سبب شود افراد دیگری خود را به جای دیگران معرفی کنند و موجب ضرر و زیان به حیثیت افراد شود و باعث از دست رفتن اطلاعاتی باشد که فرد واقعی نمی خواهد آن اطلاعات در فضای مجازی منتشر شود ،پیگرد قانونی دارد.

جعل عنوان نیست، اگر از عکس ها سواستفاده نکرده باشید جرم نیست .

پنهان‌کاری و مخفی کردن وقتی با نظم عمومی جامعه در تعارض باشد معمولا نظم عمومی بر حریم خصوصی مقدم داشته می‌شود. البته در این مواقع قانونگذار عمل را جرم می‌داند و بر اساس تعریفی که او از جرم ارایه می‌دهد مجازات تعیین می‌شود.

سلام. در صورتیکه کتری با عکسها نکرده باشید. مجازاتی دامن شما را نمیگیرد، مگر اینکه ایشان دعوای مزاحمت را مطرح کنند که ان هم نیاز به اثبات دارد ... در هر صورت قبل از دانستن موضوع توسط ایشان دلیت اکانت کنید