با وجود ترک همسر از منزل چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۳ #41439724

با سلام و خسته نباشید
حدودا ۵ روز پیش با همسر خود بحث کردم و بحثمان جدی شد که متاسفانه سیم برق رو زدم روی شونه هاش که ردش موند
البته فقط رد افتاد زخمی چیزی نشد گرفتم خوابیدم و بیدار شدم که رفته بود خانه پدرش
منم رفتم تا بیارمش خانه
که پدرشون هر چی ناسزا و فحش میتونست بهم داد و گفت فقط طلاق دخترم و دیگه نمیزارم بیاد خونه تو
اما من اصلا توهینی نکردم و گفتم زنمو میخوام
حتی کوچکترین بی احترامی هم بهشون نکردم

بلاخره هر جور بود منو بردن

که برادر زنم زنگ زد بهم و هر چی میتونست فحش داد و تهدید به زدنم کرده
الان چند روز گذشته نه جواب گوشیمو میده
نه چیز دیگه ایی
من الان باید چکار کنم
تو رو خدا راهنماییم کنین🙏🏻

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
داداخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

ارسال اظهارنامه رسمی مبنی بر تمکین سپس دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید البته به شرط آنکه ضرب و شتم صورت نپذیرفته باشد

باید بدوا طی یک اظهارنامه دعوت به تمکین از ایشان نمایید اگر تمکین نکردند دادخواست الزام به تمکین باید طرح شود.

سلام وقت بخیر
میتوانید اظهارنامه ای جهت تمکین ارائه نمایید ، لیکن باتوجه به ضرب و شتم صورت گرفته ، ایشان نیز میتوانند مستند به خوف جانی ، از حضور در منزل مشترک و تمکین امتناع نمایند.

سلام وقت بخیر بدوا اظهارنامه ای جهت تمکین بدهید درصورت عدم افاقه دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید

سلام بدوا شما اظهارنامه ایی ارسال کنید درصورت عدم مراجعت به منزل دادخواستی را به دادگاه تقدیم کنید و روند قانونی انرا پیگیری نمائید

با درود فراوان لطفا اظهار نامه تنظیم کنید مبنی به بازگشت همسرتون به منزل اگر مثمر. ثمر نبود اقدام به عدم تمکین علیه همسرتون