شکایت مجدد با عنوان جدید رو چطور اثبات نماییم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۴ #41433095

درود و خسته نباشید
طی یک درگیری با همسایه، همسایه از من و پدرم بابت ضرب و جرح و توهین شکایت کرد، سه هفته بعدش شکایت جدیدی رو مطرح کرد با عنوان ضرب و جرح و تهدید با چاقو
در پرونده دوم بنده به قاضی گفتم که این شکایت مجددا مطرح شده. بعد از بررسی دوباره منو برای دفاع از خودم خواستن. قاضی گفت قسمت ضرب و جرح که به پدرم منصوب شده چون تو شکایت اول هم بوده مختومه میشه اما تهدید با چاقو که به بنده تهمتش رو زدن مختومه نکردن..هنوز رای بازپرس صادر نشده..آیا طبق قانون پرونده کلا باید مختومه شه؟ با استناد به چه ماده و تبصره ای میشه ثابت کرد که شکایت دوم کذبه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نسبت به اتهامات دیگر ،رسیدگی می شود،

سلام
مداکرو م ستندات شاکی را بررسی و حسب توضیحات ایشان اقدام به دفاع نمایید

باسلام. در ابتدای امر مدعی شکایت باید مستندات خود را ارائه نماید و شما از خود در قبال آن دفاع کنید.

مدعی بایستی بتواند ادعای خویش را ثابت نماید

باسلام
خیر،موضوع متفاوت از شکایت اول است.
شاکی باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایید و شما میتوانید در مقام دفاع مدارک و مستندات و دفاعیات خود را ارائه نمایید.

سلام، دلایل خود را به مقام قضایی ارائه نمایید دوست عزیز.

مدعی باید ادعا خودش ثابت کنه با توجه به اینکه پروند در دادسرا در حال تعقیب می باشد لذا مراتب دفاعیات خودتون با توجه به مدارک مستندات سایر ادله به استحضار مقام محترم قضایی منعکس کنید