توهین و افترا و در کانال عمومی تلکرام متعلق به اپارتمان قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #41426600

با سلام و خسته نباشید بزرگواران ارجمند .ما در مچتمع ۱۴ واحدی زندگی می کنیم که برای رسیدگی ه امورات اداری و ... یک کانال تلگرامی تاسیس کدره ایم که مسایل و مشکلات را انجا بیان نموده و موضوعات مالی و قبوض را نیز انجا مطرح می کنیم . سازنده کل ساختما نیز در این مجتمع ۴ واخد در اختیار دارد که روی یک سری از مسایل مالی محصوصا در خصوص تسویه حساب مالی با سازمان اب و فاضلاب علیرغم انیکه در فول نامه های تنطیمی کاملا به ان تسریع شده باهاش به مشکل خورده ایم .خلاصه این که علیرغم اخطاریه های متغدد شرکت اب وفاضلاب ایشان قبل از انتقال واحدها اقدامی در این خصوص نکرده است و الان نیز کل هزینه ار ما باید پرداخت کنیم .البته ایشان مدغی شده که مبلغ ۱۴۰۰۰۰۰ توما ن در دو سال پیش به اب وفاضلاب پرداخت نمو ده است و این مبلغ را به حساب خود از بابت بدهکاری واحذهایی که در اختیارش است از بقیه ساکنین با بی شرمی مطالبه نموده است .بنده در گروه تلگرامی ساختما که همه اعضا در ان عضوهستند بسیا ر محترمانه از ایشان خواستم که اگر اسناد و مدارکی برای این ادعای خود دارند ارایه نمایند که متاسفانه ایشان با حاشیه سازی و فرافکنی شروع به فحاشی و بی احترامی و توهین های بسیاری به بنده من و خانواده ام را تهدید نمودند.
ایا این نوشته های ایشان که بیشتر مالکین نیز انرا خوانده اند و الان نیز موحود است می تواند سند محکمه پسندی برای شکایت بنده باشد یانه ! (البته حهت تهمت ها و توهین ها و تهدید هایی که بنده را کرده اند)
متاسفانه همسایه های دیگر بسیار مماشات می کنند و علیرغم اگاهی از موضوع مداوم کوتاهی می نمایند و حاضر نیشتند تا از حق و حقوق خود دفاع نمایند.
بسیار ممنون و سپاسگزار خواهم بود که بنده را راهنمایی دقیق حقوقی بفرمایید ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید از نوشته های فوق اسکرین شات گرفته و آن را پرینت بگیرید و شکواییه تحت عنوان اهانت و فحاشی علیه مجرم مطرح نمایید