آیا تمام سود دوران مشارکت شامل من می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۰۹ #4142

با سلام
اینجانب در تاریخ 23-02-93 یک باب آپارتمان به مبلغ 155 میلیون خریداری کردم.
در مبایعه نامه قید شده تا سقف 5 میلیون سود دوران مشارکت برعهده خریدار(اینجانب) می باشد.
دوران مشارکت در 08-01-93 تمام شده است.
ما بدون امضا سند تحویل آپارتمان از 01-03-93 ساکن هستیم.
آپارتمان فاقد نصبیات بوده که اینجانب مبلغ 16 میلیون برای نصبیات هزینه کردم.
در تاریخ 01-04-93 قرار تنظیم سند بود که به علت اینکه از طرف بانک هنوز سود مشخص نشده بود هیچکدام از ما به محضرخانه نرفته ایم.
در تاریخ 15-05-93 سود مشخص شد( 22 درصد وام از بانک ملی به نام وام بافت فرسوده)..
از این تاریخ اختلاف به واسطه افزایش سود دوران مشارکت به 8.5 میلیون شروع شد.
فرشنده ادعا دارد این سود را باید من پرداخت کنم.
چون آپارتمان را از 23-2-93 به من فروخته است.
وام هنوز قسط بندی نشده است.
بانک تا سقف 25 میلیون وام با اقساط 520 هزار تومان. ده ساله وام را پوشش می دهد.
آپارتمان 87.5 متر بوده و 4.6 متر بالکن دارد که در مبایعه نامه اصلا قید نشده و نیز قیمت برحسب متر مربع خالی می باشد.
متراز آپارتمان < حدودا 90 متر< قید شده است.
کل مجتمع 8 واحدی در 4 طبقه دو واحدی می باشد.
ما ط 3 را خریداری کردیم.
در زمان معامله به صورت شفاهی نه مکتوب وام را کمتر از 15 درصد اعلام شده بود که ما به واسطه همین وام زیر بار سود دوران مشارک رفتیم.
لطفا راهنمایی فرمایید آیا تمام سود دوران مشارکت شامل حال من می شود؟
سپاس

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سامانه www.87132.ir شده و با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سامانه www.87132.ir شده و درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سامانه www.87132.ir شده و وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
موفق باشید