آیا شکایت اکثریت ساکنین مبنی بر عدم رعایت توافقات و استفاده از پارکینگ به عنوان انباری، قابل طرح می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۱ #41417911

در محوطه پارکینگ اختصاصی، آیا مالکان می توانند هر اثاثی را در محدوده ی مختصه خود قرار دهند؟
(به عنوان انباری استفاده کنند و زیبایی محوطه پارکینگ را از بین ببرند) یا اینکه محوطه پارکینگ فقط برای ماشین، موتور و دوچرخه است؟
یعنی آیا به لحاظ رعایت زیبایی ظاهری در پارکینگ، نظر اکثریت واحدها می تواند ملاک قرار گیرد و آیا شکایت اکثریت ساکنین مبنی بر عدم رعایت توافقات به وسیله یکی از واحدها ، قابل طرح می باشد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکل ایجاد نازیبایی در محوطه پارکینگ را میتوانید از طریق پارتیشن بندی مرتفع کنید و به توافق با سایر مالکین برسید که البته با توجه به تفاوت افراد و سلیقه ها و نظرات احتمال زیاد به توافق نمیرسید.
ولی اصولا از هر چیز در مشاعات باید در موضع و فلسفه ی خود انتفاع گردد.

گذاشتن وسایل در پارکینگ اختصاصی بدون رضایت همه ساکنین ممنوع است در واقع از فضای پارکینگ باید استفاده متعارف شود.