بدون در نظر گرفتن تنظیم سند رسمی یا وکالتی با همون مبایعه نامه میتوانم دادخواست تحویل مبیع بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۵۸ #41411693

داستان اینطوری هست که عرصه زمین از موقوفات استان قدس هست و اعتبار نامه اجاره به نام فروشنده هست و سند رسمی در کار نیست و بنده یه مبایعه نامه عادی دارم و حتی سند وکالتی هم نمیخوره چون موقوفه هست و بنده یک واحد رو خریدم و درحال ساخت هست ودر ضمن تفکیک هم نمیشه چون خلافی زیاد داره و طرف پروانه ساخت گرفته و خلاف میسازن،قولنامه ای میخرن ومنم فقط مبایعه نامه دارم، در دادخواست به دادگاه میگن اول باید الزام به تنظیم سند رسمی و بعد تحویل مبیع بزنی وگرنه دادخواست رد میشه.

حالا این زمین که سند نداره چطوری دادخواست بدم؟

من تحویل بده سند وکالتی شم نمیخوام، همون مبایعه نامه کافیه برام ولی رویه دادگاه میگه سند به نام که شد بعد نوبت به تحویل میرسه.

حالا تکلیف من با این برگه مبایعه نامه چی میشه؟

میشه تحویل گرفت بدون تنظیم سند وکالتی؟

همون مبایعه نامه کافیه برای دادخواست یا که چکارکنم؟؟

ممنون راهنمایی کامل کنید.

چون واقعا نمیدونم چکارکنم از یطرفم فروشنده هم تحویل نمیده، اذیت میکنه که من فسخ کنم.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی صرفا از جهت اعیان اموال موقوفه بدهید چون عرصه اموال موقوفه متعلق اوقاف است

املاکی که سند اوقافی دارند دارای سند اعیان و اجاره نامۀ عرصۀ ملک موقوفه هستند و در واقع خریدار حق مالکیتی روی عرصه ندارد و تنها مالک اعیان خواهد بود. بنابراین الزام به تنظیم سند رسمی اعیان (نه عرصه) ممکن است.

سلام تحویل مبیع مستلزم تقدیم دادخواست تنظیم سند هست واز طرفی دیگر در ملک موقوفه باید شرایط وقف رعایت شود جهت احقاق حقوق خود و در صورتی که اطلاع از وضعیت وقفی بودن ملک در زمان خرید نداشتید بهتر است شکایت کیفری مطرح کنید و شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید

هرگونه تصمیم نسبت به موقوفات بااجازه اداره اوقاف صورت می گیرد وچنانچه مستاجر قصد واگذاری داشته باشد باید مراتب رابه اداره اوقاف اعلام نماید

دادخواست اثبات بیع و تحویل مبیع