آیا ارش البکاره یا مهر المثل بهم تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۹ #41410340

سلام من دختری ۳۲ساله هستم زمانی که ۲۶سالم بود بهم تجاوز شد از طرف شکایت کردم و رفتم پزشکی قانونی
گفتن پرده از نوع حلقوی ارتجاعی هست و شما باکره هستی ولی من به خاطر مشکلات روحی ای که داشتم به طرف رضایت دادم که بره، بعد از گذشت ۴ماه با آقایی دوست شدم و در اولین قرار گوشی همراهم رو تو تاکسی جا گذاشتم و اون آقا آدرس منزل خودشون رو به راننده داد تا گوشیم برای ایشون ارسال بشه و با اغفال من رو به منزل بردن، از همون اول رابطه بهش گفتم که برام این مشکل پیش اومده و بهم وعده ی دروغ ازدواج داد چندین بار بابت اینکه بهم هزینه ی ترمیم بکارت رو بده با زور باهام از جلو رابطه برقرار کردن و مدارکی دارم که اثبات میکنه کار این آقا با زور بوده و از این بابت بسیار ناراحتم الانم خاستگار دارم ولی از ترس آبروم نمیتونم ازدواج کنم، الان اگر شکایت کنم میتونم اثبات کنم که این آقا بهم تجاوز کردن ؟ خیلی نگران این موضوعم الانم بعد ۶سال سال خطمو بلاک کردن و خیلی ناراحتم توروخدا کمکم کنید.😭

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام درصورت داشتن ادله ومدارک بله تعلق میگیرد

درود بعد از این مدت امکان اثبات تجاوز و ازاله بکارت از طریق پزشکی قانونی وجود ندارد چون معمولا اثبات تجاوز در بازه ی زمانی یک هفته امکان پذیر است اما اگر مدارکی از قبل دارید می توانید جهت اثبات تجاوز و ازاله بکارت به آنها استناد کنید که در صورت اثبات تجاوز مهرالمثل ونیز ارش البکاره در صورت باکره بودن به شما تعلق می گیرد

در صورتی که مدارک کافی برای تجاوز به عنف باشد قابل پیگیری است

با سلام
بعد این مدت و چند بار تکرار این عمل احتمال به نتیجه رسیدن خیلی ضعیف هست نهایتا ارش البکاره به شما تعلق می گیرد

با سلام با اثبات ادعا مبنی بر تجاوز به زور و بدون رضایت شما مهرامثل تعلق میگیرد والبته اگر دختر باکره باشد می‌توان بابت ازاله بکارت ارش البکاره نیز مطالبه کرد

سلام و درود
با مدارک خود طرخ دعوی نمایید ، در این خصوص بهتر است با ارسال مدارک با یکی از وکلا و یا مشاوران کانون در تماس بشید و مشاوره بگیرید ، در خصوص مشکلات روحی بوجود آمده از مشاوران روانشناس مدد بگیرید تا از این بحران رو به سلامتی و بی خطر عبور کنید

با سلام.
متاسفانه خیر. آثار رابطه مدت محدودی باقی می مانند و پس از گذشت این همه مدت قابل تشخیص و پیگیری نیستند.
همچنین با توجه به مطالبی که درج نمودید در نهایت این رابطه با رضایت شما بوده (هرچند شاید کیفیت رابطه دارای آزار متعدد بوده) و مشمول تجاوز نمیشود.