شکایت از کابینت ساز بدون قرارداد چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۸۸۵ #41399096

مهر ۹۹ برای ساخت کابینت پیش کابینت سازی ک نزدیک خونه بود اقدام کردیم و بابت همسایگی قرارداد نبست باهامون،۷ مهر مبلغ واریز ۹ مهر طرح منتخبمون رو براشون واتس اپ کردیم قرارشد بسازن پیششون باشه تا خونه اماده شه خرداد ۱۴۰۰ باکلی زنگ و تهدید به شکایت مجبورش کردیم بسازه اون هم تند تند و کاملا اماتور ساخت و ۹۵ درصدشو نصب کرد ک پر از ایراد بود دورنگ متفاوت و بدون گونیا و اندازه استاندارد و... دوستانه باهامون کنار نیومدن ک کابینت هارو پس بگیرن اصل مبلغ واریزی رو پس بدن،صنف هم کارشناس فرستاد و ۳۰ میلیون جریمه برید اما زیربار نرفت و گفت کارشناس رو قبول ندارم یه نفر خودم باید انتخاب کنم :|
از تعزیرات شکایت کردیم قاضی میگه چون قرارداد نبستین هیچ کاری نمیشه کرد بیاین باهاش کنار بیاین یک هفته بهش مهلت بدین بیاد درستش کنه خرابکاریاشو
کارشناسه کارشناسیه مجدد از طرف تعزیرات هم همکار( آشنا یا سفارش شده ی) کابینت ساز هست و الکی نوشته فقط ۳۵ درصد کار اجرا شده(درصورتی ک حداقل ۸۰ درصد کار اوکیه) تا حکم قاضی اینطور باشه ، ازش هم خواستیم محاسباتش ک ب عدد ۳۵ رسیده رو نشونمون بده با فحاشی ازمون پذیرایی کرد و گفت خوشتون اومده از بابت ۳۰ میلیون؟!!
بعد از ۱۳ ماه واریزی و ۴-۵ ماه پیگیری شکایت و این که خونه امادست بخاطر کابینت نمیشه اون رو اجاره داد قاضی تعزیرات هم میگه همین ک هست نمیخواین برید شورای حل اختلاف شکایت کنید
دیگ باید چیکار کنیم؟شکایتمون رو ب کی بگیم؟!

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
میبایست در ابتدا تامین دلیل نموده و سپس مستند به آن و سایر ادله خود اقدام به طرح دعوا نمایید.

با درود بدوا اقدام به تامین دلیل نمایید

سلام ایتدا مراتب را تامین دلیل کرده و متعاقبا به استناد نتیجه تامین دلیل و نیز شهادت شهود دعوای خود را ثابت نمایید

با سلام از طریق تامین دلیل و شهادت شهود دعوای خود را ثابت کنید.

با سلام..
تقاضا تامین دلیل از شورا نمایید و سپس دادخواست تنظیم کنید.

با سلام درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف داشته باشید

وقت بخیر
بدوا اقدام به تامین دلیل نمایید