ثابت کردم که اعتیاد ندارم و حضانت پسرم به نفع من صادر شد؛ میتونم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۲ #41381885

همسرم فوت شده و پدر شوهرم به خاطر اعتیاد از من شکایت کرد و من چون به خاطر گفته خود پدر شوهرم که نمیخواد دادگاه بری من میرم صلح و سازش میزنم من پس از نامه کلانتری به پزشکی قانونی و دیدن ابلاغیه دادگاه به خاطر حرف پدر شوهرم نه به دادگاه رفتم و نه به پزشکی قانونی و رای دادگاه به نفع پدر شوهرم صادر شد و حضانت پسرم که ۸ ساله است را به پدر شوهرم دادن و پسرم را از من گرفت و من هم با گرفتن وکیل و ثابت کردن به دادگاه و رفتن به پزشکی قانونی ثابت کردم که اعتیاد ندارم و حضانت پسرم به نفع من صادر شد و پدر شوهرم با اعتراض به حکم دوباره حکم حضانت به نفعم صادر شد حالا من میتونم اعاده حیثیت کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشون در واقع به شما افترا زده است.در خصوص اتهام وارده هم دلایل کافی برای اثبات نداشته است و میتونید علیه ایشون اقدام کنید.

به نظر می رسد جرمی واقع نشده است و اعتیاد هم صرفابه جهت رد صلاحیت شما بوده است و علاوه براینکه اعتباد جرم تلقی نمی و و نوعی بیماری به شمانسبت داده شده . بنابراین تحقق جرم افترا موضوعیت ندارد.

از آنجا که انتشار یا بیان عمومی نداشته و همچنین طرح شکایت نشده و تنها در پی اثبات عدم صلاحیت جهت حضانت طفل بودند و سوءنیتی در کار نبوده بنابراین به نظر میرسد اتهام افترا و درخواست اعاده حیثیت موضوعیتی ندارد

اگر پدر شوهر شما در دادخواست به این امر اشاره کرده سونیت محرز می باشد لذا به اتهام افترا شکایت نمایید

با سلام وقت بخیر

بخاطر افترا میتوانید شکایت کیفری
ولی اعاده حیثیت خیر

اگر بتونی سونیت پدرشوهرت را در اتهام خودت ثابت کنی بله می توانید

با درود بله به اتهام افترا میتوانید طرح شکایت نمایید