با اتهام تهدید، چطور ثابت کنم که من اینکارو نکردم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۶۲ #41369780

باسلام همسر بنده دو ماه هست که منزل رو ترک کرده و به خانه پدرش رفته بنده بعد از درخواستهای زیاد متوجه دشدم مهریشو اجرا گذاشته و میگه مهریمو بده تا بیام بنابراین من هم از دو هفته بعداز خروج ایشون براشون عدم تمکین فرستادم و بعداز ده روز الزام به تمکین و سپس نامه به دادگاه و ۲۶ هم این برج نوبت شورای حل اختلافه فقط ایشون تو این مدت رفته یه از یه سیم کارت که بنام من بوده و دوساله فکر کنم خانوش بوده و دستش بوده همین ده روز پیش چند تا پیام تهدید امیز فرستاده برا خودش و الادن شکایت کرده و امرروز برا من ابلاغیه اومد که فرستادن پرونده رو از کلانتری به دادسرا خواستم بدونم چطور ثابت کنم که من اینکارو نکردم؟ و اینکه ایا میتونه اینجوری ثابت کنه عدم تمکینش دلیل داشته؟ اگر ثابت کنه خب تا کی میتونه خونه باباش باشه تا اخر عمر!

مشاوره حقوقی تهدید
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مسئولیت پیامها با صاحب سیم کارت می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد با اثبات عسرو حرج و نداشتن امنیت می تواند جهت طلاق اقدام نماید صدور رای قطعی الزام به تمکین منجر به عدم تعلق نفقه به ایشان می گردد

با سلام ،الزام به تمکین زوجه حق شماست و می توانید از دادگاه دادخواست الزام به تمکین زوجه تنظیم نمایید .همسر شما می تواند درخواست مهریه بکند و از حقوق ایشان هست .اینکه سیم کارت دست شما نبوده و پیام توسط همسرتان و به خودش ارسال کرده باید اثبات شود وگرنه مالک سیم کارت مسئول هست و باید اثبات کنید در روز و ساعتی که پیامک ارسال شده توسط شخص همسر شما بوده است

باسلام دوست عزیزاگرسیمکارت شمادراختیارهمسرتان بوده ودراین مدت پیش شمانبوده شمامیتونیدازقاضی محترم بخواهید که تار یخ وساعتی که برای خودش پیام فرستاده استعلام نماید،وازروی نقطه زنی ((نقطه یابی )دقیقا مشخص خواهدشدکه آیادرآن ساعت شمابرای وی پیام فرستاده این یاخودش بوده ،حتی بانقطه زنی سیم‌کارت شماوهمسرتان دقیقامشخص خواهدشدکه دوسیمکارت دریک محدوده بودن یانه،شمامیتوانیدازقاضی دادگاه این امررابخواهیدکه سیمکارتتان درآن روزوساعت نقطه یابی نماید.موفق باشید

مطالبه مهریه در هر صورت حق ایشان هست
عدم ارسال پیام از سیمکارتی ک بنام خودتان هست را میبایست اثبات کنید اصل بر مسئولیت مالک هست و معمولا اگر عدم امنیت جانی زوجه ب هرطریقی اثبات شود حکم ب تمکین نمی‌دهند

صاحب سیمکارت باید پاسخگو باشد

با سلام مالک سیمکارت مسئول است مگر خلاف آن اثبات گردد

سلام مسئولیت با صاحب سیم کارت هست و شما باید اثبات کنید