آیا خانومم میتونه جلوی این کارو بگیره و از دادگاه درخواست کنه که اول طلب مهریه ایشونو بدم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۸ #41367005

باسلام همسرم مهریشو چهار سال پیش اجرا گذاشته و من نیز درخواست اعسار دادم و دادگاه قبول کرده وسالی یک سکه پرداخت میکنم فقط یک واحد ساختمان دارم که اونم جزو مستصنیات دین شناخته شده وتوش زندگی میکنم سال گذشته بابت یک معامله مبلغ ۵۰۰ میلیون چک دادم الان طلب کار اونو گذاشته اجرا وحکم توقیف اموال ومزایده گرفته در این شرایط من میخوام خونم بره جای طلب چک تا از بدهیم کسر بشه.آیا خانومم میتونه جلوی این کارو بگیره و از دادگاه درخواست کنه که اول طلب مهریه ایشونو بدم .

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه طلب ممتاز است

مهریه جز دین ممتازه است ...

سلام مهریه اولویت دارد ،

بله مهریه طلب ممتازه و زوجه مقدم است

بادرودوسلام طلب همسرشما برای مهریه یا صداق تقدم دارد.

مهریه طلب ممتازه و در اولویت قرار دارد

درود
اجرائیه مهریه و مقدم اولویت دارد