اگر در این شرایط مسکن مهری بنام زوج باشد میتوان انرا توقیف نمود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۳ #41354073

با سلام
ایا ملکی که بصورت مساوی بنام زوجین میباشد و در عین حال در رهن بانک مییاشد میتوان به برای دریافت مهریه توقیف کرد و اگر در این شرایط مسکن مهری بنام زوج باشد میتوان انرا توقیف نمود

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر در رهن بانک باشد خیر

اگردررهن می باشد خیر

منزل مذکور جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست

با سلام
اگر ملک مذکور جزو مستثنیات دین باشد قابل توقیف نخواهد بود و در صورت توقیف زوج میتواند رفع توقیف نماید
اگر جزو مستثنیات دین هم نباشد شما میتوانید توقیف نمایید اما به دلیل رهن بانک بودن حق مزایده نخواهید داشت تا روزیکه از رهن بانک خارج گردد . ولی اگر دارایی دیگری و از جمله حساب بانکی موجود باشد میتوانید توقیف و مسدود نمایید

با سلام
با توجه به متن درخواست..اگر زوج همین یک واحد منزل را داشته باشد
جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نمی باشد و اگر چند واحد منزل مسکونی داشته باشد میتوان به اندازه مهریه مطالبه و توقیف نمود

سلام
منزل مذکور جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست

سلام
به نظر می رسد منزل مذکور جزو مستثنیات دین باشد و اگر زوج مسکن دیگری نداشته باشد قابل توقیف نیست