صورتجلسه ای که بینمان رد و بدل شده و شاهد که طرف شاکی بود پای آن را امضا کرد بعدا برای من دردسر ساز نمیشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۴۸ #41343765

دو فقره شکایت کیفری علیه بنده شده بود که امروز پس از مشورت با دوستان عزیز بنیاد وکلا و راهنمایی هایی که فرمودند توانستم رضایت شاکی را جلب نمایم و یک صورتجلسه جامع و کامل هم طبق نظر وکلای عزیز تنظیم نمودم و به شعبه بازپرسی که هر دو پرونده ارجاع شده بود رفتیم و شاکی رضایت داد و پولی که نزد من داشت را دریافت کرد، ایشان یک شاکی هم همراهش آورده بود که من نمی شناختم و پای صورتجلسه را بعنوان شاهد امضا کرد و هر کدام یک نسخه دریافت کردیم. شاکی هم یک رضایت نامه مجزا به مسئول دفتر شعبه بازپرسی ارائه نمود و در پرونده درج گردید و بازپرس هم گفت چند روز دیگر رای صادر می شود.
از اون موقع تابحال این سوال برای من پیش آمده که صورتجلسه ای که بین خودمان رد و بدل شد و شاهد که طرف شاکی بود پای آن را امضا کرد بعدا برای من دردسر ساز نشود؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی وجود ندارد نگران نباشید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر هیچ دردسری برای شما وجود نخواهد داشت فط به عنوان مطلع می باشید و گواه داده اید .

خیر دردسری ایجاد نمیکند

باسلام
نگرانی شما بی مورد است و مشکلی بنظر نمیرسد

نگرانی شما بی مورد است

سلام
خیر شاهد صرفا جهت گواهی کردن مراتب حضور داشته نمی تواند دردسر ساز شود

سلام آقای دانیالی
بنظر بنده دردسری نخواهد داشت چرا که شاهد فقط آن امری که اتفاق افتاده را گواهی نموده اند