مالیات بر حقوق تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۵۹ #41333944

سلام آیا حقوقی که نصفش یکم و نصف دیگر پنجم ماه توسط پیمانکار واریز می‌شود مالیات تعلق میگیرد

مشاوره حقوقی مالیات بر ارزش افزوده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بالای سه میلیون بله

با سلام
حقوق بالای ۳میلیون مالیات ندارد

سلام .از جمع حقوق محاسبه می شود . تا ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال معاف از مالیات حقوق از ۳۰.۰۰۰.۰۰۱ تا ۷۵.۰۰۰.۰۰۰ریال به نرخ ۱۰٪ محاسبه می شود . وبالاتر ۱۵٪ و ...

باسلام
حقوق بالای سه میلیون تومان مشمول قانون مالیات است لذا اگر جمعا بالای سه تومان باشد باید مالیات پرداخت نمایید .

درود
اگر حقوق شما بیش از سه میلیون باشد بله تعلق می گیرد.

دروود
حقوق بالای سه میلیون مشمول مالیات خواهد بود.

اگر جمع حقوق دریافتی معادل سه میلیون و یا کمتر باشد مشمول معاف از مالیات خواهد شد در غیر اینصورت بله تعلق خواهد گرفت