اگر طی مبارزه ناخواسته یکی از طرفین فوت کند یا منجر به نقص عضو شود آیا خانواده میتوانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #41330293

با سلام. ایا در باشگاه رزمی اگر طی مبارزه ناخواسته یکی از طرفین فوت کند یا منجر به نقص عضو شود ایا خانواده وی میتواند از وی شکایت کرده و دیه بگیرند؟ و بیمه ورزشی در باشگاه های رزمی چقدر معتبر هست؟

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حوادث ورزشی در صورتی که این حادثه ناشی از نقض مقررات مربوط به آن ورزش نباشد موجب مسئولیت کیفری و حقوقی و جبران دیه و ضرر و زیان برای مرتکب نیست.مسئولیت شرکت بیمه که شما تحت پوشش آن می باشید بستگی به قرارداد شرکت بیمه منعقده بین شرکت و باشگاه دارد.

با سلام و احترام
حوادث ورزشی در صورتی که این حادثه ناشی از نقض مقررات مربوط به آن ورزش نباشد موجب مسئولیت کیفری و حقوقی و جبران دیه و ضرر و زیان برای مرتکب نیست.
ممکن است مسئولین آن ورزش و مسئول باشگاه یا داور یا سایر اشخاص ذی مدخل در آن حرفهمسئولیت داشته باشند
و مسئولیت شرکت بیمه که شما تحت پوشش آن می باشید بستگی به قرارداد شرکت بیمه منعقده بین شرکت و باشگاه دارد.

سلام
اگر خسارت واردشده دراثراهمال مسئول باشگاه ورزشی باشدبایدجبران خسارت نمایددرهرصورت میتوانید از مدیریت باشگاه شکایت کنیداگر دادگاه تشخیص دهد که تقصیرباایشان است باید به نسبت درصدقصور دیه راپرداخت کنندواگر بیمه داشته باشند بیمه خسارت شماراپرداخت میکند

سلام
حوادث ورزشی ناشی از عملیات ورزشی در صورتی که این حادثه ناشی از نقض مقررات ( مانند مصوبات فدراسیون ها و هیئت های ورزشی و مواردی که در عرف هر ورزش باید رعایت شود) مربوط به آن ورزش نباشد( مثلا ورزشکار رزمی باید در هنگام مسابقه ورزشی کلاه ایمنی و دستکش و بیضه بند استفاده کند و یا باید به نقاطی از بدن ضربه نزند) و نیز چنانچه این مقررات ورزشی مغایر موازین شرعی نباشد موجب مسئولیت اعم از کیفری و حقوقی و جبران دیه و ضرر و زیان برای مرتکب نیست.
ولی ممکن است مسئولین آن ورزش و مسئول باشگاه یا داور یا سایر اشخاص ذی مدخل در آن حرفه ( چنانچه خطایی مرتکب شده باشند که در وقوع حادثه مسبب باشند مثلا داور که باید خطا میگرفته خطا نگرفته باشد و باعث ادامه عملیات ورزش شده که متعاقب آن حادثه پیش آمده) مسئولیت داشته باشند
و مسئولیت شرکت بیمه که شما تحت پوشش آن می باشید بستگی به قرارداد شرکت بیمه منعقده بین شرکت و باشگاه دارد که ما از آن اطلاعی نداریم