تصمیم نهایی به چه معناست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۵۵ #41320443

سلام و خسته نباشید,لطفا مفهوم ابلاغیه را برایم توضیح دهید
۲_در وقت فوق العاده جلسه شعبه...به تصدی امضا کنندگان ذیل تشکیل و پرونده کلاسه فوق تحت نظر است با عنایت به جمع اوراق و محتویات پرونده ملاحظه می گردد خواسه اولیه اثبات حیله و تقلب همچنان خواسته ثانویه جعلیت هر دو به لحاظ موضوع و متعلق از مصادیق دعوی مالی و نقدی بوده و هزینه دادرسی هیچکدتم از مراحل بدوی و تجدید نظر آن در ماخذ ریالی مورد منازعه به نرخ رسمی بانک مرکزی ایران محاسبه و پرداخت نگردبده و پرونده از این جهت داراب نقص است و مع اوثف موجبات رسیدگی به دادخواست تجدیدنظرخواهی فراهم نبوده و پرونده جهت اقدام قانونی مقتضی و اعمال مواد ۶۲ (بند۱) , ۳۳۹ (تبصره۲), ۳۴۲ و ۳۴۵ قانون آیین دارسب دادگاه عمومی و انقلاب در امور مدنی به داپگاه بدوی اعده می شود؟
لطفا خوب توضیح دهید که ابلاغیه تصمیم نهایی به چه معنی هستش آیا هنوز شانش برنده شدن هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام پرونده جهت رفع نقص و ایراد و اشکال به دادگاه بدوی اعاده شده.

باسلام
پرونده برای رفع نقص به دادگاه بدوی ارجاع شده است.

پرونده به دادگاه بدوی اعاده شده است.

پرونده دارای نقص بوده و برای رفع نقص موجود به دادگاه بدوی فرستاده شده، منتظر ابلاغ اخطار رفع نقص باشید

با درود جهت رفع نقص به دادگاه بدوی اعاده شده است

با سلام پرونده به دلیل پرداخت نکرده هزینه دادرسی نقص دارد و به دادگاه بدوی اعاده داده شده جهت رفع نقص

پرونده برای رفع نقص به دادگاه بدوی اعاده گردیده است.