نشان ندادن فرزند توسط مادر قبل از جدایی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #41317298

سلام وقت بخیر، استاد من مشکلی با همسرم دارم و ایشون به صورت قهر بدون اجازه من دست دختر ۴ ساله ام را گرفته و برده، الان ۵۰ روزه نه دخترم رو میاره، یه برادر شیشه ای معتاد داره وقتی میرم درب منزل مادر خانمم میاد فحاشی دعوا درست میکنه و منم بخاطر آبروم مجبورم سکوت کنم، حتی تلفنهایم را جواب نمیده و نمیزاره با دخترم صحبت کنم، و نمیدونم کجاها مبره، میاد، الان میخوام شکایت کنم، باید چه کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید، سپاس از شما،

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید دادخواست دستور موقت و ملاقات فرزند خود را مطرح کنید.