تصرف عدوانی و گذشت از شکایت را چگونه میتوان پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #41316564

با سلام شخصی با تصرف عدوانی در حریم نهر اب از او شکایت کردیم رای به رفع تصرف گرفتیم رفت برای تجدید نظر متاسفانه بجای اجرای حکم با وساطت قاضی صلح و سازش انجام شد به شرط اینکه ما هم مثل شخص همسایه حریم راه را که از کنار نحر اب در ملک ما هست را مسدود کنیم بدون مزاحمت برای جاری بودن اب .و ما نیز این کار را کردیم و از شکایت خود بر علیه همسایه گذشت کردیم . اما متاسفانه همسایه مجددا از ما شکایت کرده مبنی بر تصرف عدوانی . تکلیف ما چی میشه ایا با رفع تصرف از طرف ما از همسایه هم میتوانیم با توجه به محکومیت قبلی درخواست رفع تصرف کنیم ؟ یا باید مجددا شکایت کنیم ؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر تصرف شما و طرف مقابل منافی حق ثالث نباشد ، با توجه به توافقی که در دادگاه کرده اید ، شکایت ایشان علیه شما نتیجه بخش نمی باشد. اما اگر شما ملزم به رفع تصرف شوید ، می توانید از شکایت کرده و رفع تصرف او را از دادگاه بخواهید .