در صورتی روی چک ضمانت اقدام شده باشد چه طور باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۹ #41311839

با سلام
اینجانب در سال 1391 پیش قرارداد با یک کارگذاری بورس منعقد کردم که طی ان یک فقره چک 300میلیون تومانی بدون تاریخ قید شده در قرارداد به شرکت تحویل دادم اما بعد از مدتی قرارداد ادامه پیدا نکرد و از طرف کارگذاری هم هیچ گونه ادعای نشد و به علت وجود قراردادهای تیپ بورس و عدم پذیرش ان از طرف ما قضیه منتفی شد اما در قبال بازگشت چک و قرارداد اعلام شد که در اتش سوزی از بین رفته آن شرکت تغییر نام داده و سهامدار جدید پیدا کرد مدیران جدید شرکت در سال 96 ادعای بدهی در حساب نموده و تقاضای پرداخت داشتند که در مقابل درخواست استرداد چک به کمیته سازش بورس ارایه گردید و شرکت در جلسه مستندی برای اثبات بدهی نداشت و مذاکرات برای حل دوستانه ادامه پیدا کرد تا امروز که متوجه شدم دیماه 97 اقدام به برگشت زدن چک نموده اند حال من باید چه طریقی در پیش بگیرم خیانت در امانت مصداق دارد یا خیر ممنون میشوم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خیانت در امانت کیفری مطرح نمایید

با سلام شما میتوانید شکایت خیانت در امانت کیفری مطرح نمایید و از آن جا که در منشاء این شکل هیچگونه مراودات مالی و تجاری قابلیت اثبات از سوی متهم را ندارد و لذا ایشان محکوم به خیانت در امانت می گردند