همسرم مغازه را که قولنامه ای است، توقیف کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۰ #41306820

سلام و خسته نباشید
پنچ سال پیش پدرم به بنده پولی قرض دادن ( سیصد میلیون ) تا با اون تجارت کنم بنده هم در مقابل آن یک مغازه شش دانگ سند دار به نامشان زدیم در بنگاه و با قولنامه و برا سند اقدام نکردن و پدرم گفتن که زمانی این مغازه را به خودم برمیگردونه و اجازه داد که داخل این مغازه با آن پول تجارت کنم، حال توقیفی از طرف همسرم برای آن مغازم صادر شده.
حال من یا پدرم باید چکار کنیم؟
آیا این قولنامه صوری هست یا واقعه ایی؟
میتونن بگن ساختگی هست؟
شاهدی ها یه معتبری هم دارم در این زمینه.
آیا میشه از جنس کاغذ تشخیص داد که این کاغذ قدیمی هست؟
ضمنا قولنامه و تمامی امضاها با کاربن نوشته شده.
ممنون از پاسختان

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ تنظیم سند را حتی با وجود کاربن کارشناس می تواند تشخیص دهد. اگر تاریخ تنظیم موخر باشد پدرتان می توانند به عنوان معترض ثالث اقدام کنند.

با سلام از صوری بودن و ساختگی بودن یک سند شخص مالک سند بیشتر آگاه است. کارشناس رسمی دادگستری هم به سادگی قدرت تشخیص اخیرالتحریر بودن سند میباشد.

با سلام
اگر مغازه مال پدرتان است می تواند بعنوان معترض ثالث دادخواست بدهد

این قولنامه واقعی است
نمیتونن بگن ساختگی هست.
میشه از جنس کاغذ تشخیص داد که این کاغذ قدیمی هست.

سلام پدر شما باید به عنوان معترض ثالث اجرایی به توقیف اعتراض نماید .

مغازه جزء مستثنیات دین نبوده وکاری نمیشه کرد.

سلام
اگر برای سند اقدام نکردید و سند هنوز به نام شماست مغازه توقیف می‌شود ولی پدرتان می تواند قولنامه را ارائه دهد در خصوص صوری بودن قول نامه بار اثبات آن با خانم است