آیا شرایط اجاره تا پایان ۵ سال پابرجاست یا اینکه همسر پدرم میتواند یک طرفه اجاره را ابطال نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۰ #41289254

سلام
پدر بنده در زمان حیات خود ملکش را به مدت ۵ سال اجاره داده بود هم اکنون زن دوم ایشان کل ملک را جهت مهریه بعد از فوت پدرم مصادره نموده

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اجاره به قوت خود باقی است.

سلام توقیف ملک بواسطه مطالبه مهریه تاثیری در عقد اجاره ندارد

خیر پدر همسر با توجه به لازم بودن قرارداد اجاره قبل از پایان مدت اجاره نمی تواند یکطرفه قرارداد را خاتمه دهد

نخیر مادر زنتون نمی تواند یکطرفه فسخ کند
اجاره نامه تاپایان مدتش دارای اعتبار است

اعتبار قرارداد اجاره کماکان به قوت خود باقیست و توقیف یا حتی انتقال مالکیت خللی در آن قرارداد به وجود نمی آورد .

با درود اجاره تا پایان مدت صحیح و پابرجا است زیرا انتقال منافع‌ به‌مدت ۵سال، قبل‌ از فوت صورت گرفته است.
ولو مالکیت تغییر کرده باشد، تاثیری ندارد.

با سلام
انتقال مالکیت ملک مورد اجاره از سوی موجر به شخص ثالث، به اعتبار عقد اجاره خللی وارد نمی سازد و با شرایط قبل تا پایان مدت ادامه خواهد داشت. لذا اگر ملک بواسطه فوت موجر به وراث انتقال قهری یافته یا توسط همسر متوفی در ازای مهریه به تملک ایشان در آید، اثری بر عقد اجاره نخواهد داشت.