چطور میتوان از کارگر جایگاه سوخت به دلیل داشتن کرونا شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۸۶ #41282482

سلام.
ایا از کارگر پمپ بنزین در زمان وضعیت قرمز شهر در ایام گذشته به دلیل عدم رعایت فاصله اجتماعی و همچنین داشتن کرونا می توان شکایت کرد.
سپاس.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع جنبه کیفری نداردشکایت بی نتیجه است میتوان به مسئول جایگاه اطلاع دادولی درصورتیکه مطمئن باشیددچاراین بیماری هستند

باسلام
قابل شکایت میباشد ولی اثبات آن بسیار دشوار است چرا که شما باید ثابت نمایید که اون شخص کرونا داشته و شما هم از او گرفتید و این انتقال عمدی و با علم و قصد انجام شده است

خیر جرم انگاری نشده است .

شکایت نمیتوانید علیه ایشان مطرح کنید چون جرمی واقع نشده لیکن میتوانید تخلف مذکور را ب مراجع مربوطه گزارش دهید تا تذکرات لازم ب ایشان داده شود

درود بر شما، این عمل در قانون جرم‌انگاری نگردیده، لذا از طریق قانون نمی‌توان از ایشان شکایتی داشت. ممکن است بتوانید تخلف ایشان را از طریق تماس با وزارت بهداشت مطرح نمایید.

سلام اگر عالما و عامدا به کارش ادامه دهد و مسئول جایگاه سوخت مطلع باشد به شبکه بهداشت محل کار اطلاع تا از کار کردن وی در جایگاه جلوگیری کند

جرم انگاری در این خصوص نگردیده درضمن بشما چه ربطی دارد پروتکل های بهداشتی را کارگر جایگاه رعایت کرده یا نکرده ؟؟؟؟