اگر بنده همسرم‌ رو طلاق بدم تکلیف اون ۴۷ سکه باقیمانده چه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #41270167

از ۱۵۷ عدد سکه، ۱۱۰ اجرایی شد و دادگاه هر ۵ ماه یک عدد سکه تعیین کرده است..
اگر بنده همسرم‌ رو طلاق بدم تکلیف اون ۴۷ تای باقیمانده چی میشه؟
اگر اعسار بزنم، رای دادگاه بر اساس اون رای ۱۱۰ تای اول صادر میشه؟
یعنی بازم ۵ ماه یک بار باید سکه بدم
یا این حکمش با حکم اولی جدا اجرا میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط نسبت به ۱۱۰ تا اجراییه صادر میشه و مطالبه الیاقی سکه ها توسط زوجه منوط به اثبات ملائت شما است

سلام
در صورت استطاعت مالی ،الباقی مهریه از شما اخذ خواهد شد.
در صورت طلاق،تاثیری در نحوه ی پرداخت ایجاد نخواهد شد.

در صورت ملائت و توانایی مالی ۵۷ سکه دیگر از شما گرفته میشود . چون نسبت به شما در مورد ۱۱۰ سکه اجراییه صادر شده، بنابراین توانایی شما همون ۱۱۰ سکه قانونی فرض شده.. زنتونم هم طلاق بدید اگر قاضی در قضیه دوباره تجدید نظر نکنه همون پنج ماه یک سکه از شما گرفته میشه تا وقتیکه تمام بشود