من حتما باید اون اولین شخص که این نام خانوادگی رو گذاشته پیدا کنم رضایت بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۱ #41256646

چند وقت پیش درخواست تغییر نام انجام دادم گفتن که اون نام خانوادگی قبلا انتخاب شده ..
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که من حتما باید اون اولین شخص ک این نام خانوادگی رو گذاشته پیدا کنم رضایت بگیرم یا اینکه یه هم فامیلی با اونم تو اون محدوده باشه امکانپذیره ؟؟؟؟ ممنونم میشم جوابم رو بدید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سام بله باید درضایت داشه باشید

سلام
میتوانید نام خانوادگی دیگری شبیه به عنوان مورد نظر را اعلام نمایید

با سلام حق تقدم نام خانوادگی با رعایت تاریخ تقدم صدور اسناد مختص اشخاصی است که به نام آنان در دفاتر مخصوص نام خانوادگی ادارات ثبت احوال به ثبت می رسد و دیگری حق اختیار آن را در آن اداره ندارد مگر با اجازه حق تقدم و این حق پس از وفات به ورثه قانونی انتقال می یابد. هریک از وراث می تواند شخصی که نام خانوادگی او را اختیار کرده مورد اعتراض قرار داده و تغییر نام خانوادگی او را از دادگاه بخواهد ولی وراث بالاتفاق می توانند به دیگری اجازه دهند که نام خانوادگی آنانرا اختیار نماید. بنا براین حضور شخص مق مورد نظر یا اجازه نامه محضری ایشان باید ضمیمه درخواست شما باشد.