چطوری میتونه بدون حضور فیزیکی امضا بزند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۲ #41256492

با سلام خدمت وکلای عزیز؛ یه بنده خدایی باید یه سند محضری رو تو شهر خودش امضا بزنه ولی بدلیل مشغله کاری شدید که تو شهر دیگه داره نمتونه حضور پیدا کنه؛ سوال اینکه چطوری میتونه بدون حضور فیزیکی امضا بزنه؟ این امضای الکترونیکی چیه داستانش؟ در کل چه راهکاری برای این فرد وجود داره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
امضای الکترونیکی در مورد ثبت دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی مصداق دارد.با ارده شماره ۱۶رقمی کد رهگیری پرونده و احراز هویت از طریق مدیریت دفتر خدمات قضایی هر موقعیتی مکانی در کشور امکان دریافت امضا از شخص وجود دارد.
دفتر اسناد رسمی اثر انگشت الکترونیک ثبت مینماید و به صورت غیر حضوری فقط با دادن وکالت نامه به شخص مورد اعتماد امکان دارد که به جای خود شخص اقدام به امضا نماید آن شخص میتواند شخص عادی یا وکیل دادگستری نیز باشد .موفق باشید

سلام
اگر ایشان می توانند حاضر شوند می توانند در شهر خود وکالت نامه ای برای فردی که مورد اعتماد شان باشد تنظیم کنند و به استناد آن وکالت نامه کس دیگری سند را امضا کند
در مورد امضای الکترونیکی اینجا فعلا مصداقی ندارد

سلام
حتما باید طرفین در دفتر اسناد رسمی حاظر شوند

به غیر از حضور طرفین در دفتر اسناد رسمی راه حلی دیگری وجود ندارد.