آیا میتونم بدلیل این مشکل فسخ نکاح کنم و خونمم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #41247334

۴ سال و نیمه ازدواج کردم اما به دلیل واژینیسموس همسرم هنوز رابطه ای نداشتیم و هنوز باکره هست از طرفی ۳۰ ملیون ریختم به حسابش تا بتونیم وام مسکن بگیریم که طبیعتا ۳ دانگ خونه به اسمش خورده آیا میتونم بدلیل این مشکل فسخ نکاح کنم و خونمم پس بگیرم
مدرک ریختن پول به حسابشو دارم و اینکه اقساطم من پرداخت کردم

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پیش از عقد اطلاعی از بیماری نداشته اید امکان فسخ وجود داشته والا برابر ماده ۱۱۲۶ قانون مدنی امکان فسخ وجود نخواهد داشت .
در مورد وام بانکی و مالکیت سه دانگ نیز موضوع ارتباطی با فسخ نکاح نداشته و در باب شراکت قابل بحث و بررسی است که مستلزم توافق شرکا درباره تداوم یا عدم تداوم شراکت می باشد .