قانون تنصیف در خصوص طلاق زوج به چه شکل می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۰ #41225882

سلام
اگر زوج دادخواست طلاق بدهد، و منزلی که قبل از عقد گرفته باشد به صورت اقساط و سه سال بعد از عقد منزل به نامش خورده باشد، حال زوجه کلا چهار سال سرکار می رفته و شش هم درس می خوانده و کلا ۱۰ سال ازدواج کردیم و در پرداخت اقساط منزل هیچ سهیم نبوده و اکنون نیز بنده دارم اقساط منزل را پرداخت می کنم حال آیا قانون تنصیف چند درصد از ملک بنده که ۶۰ متر است به زوجه می رسد، لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همانطور که در شرط تصنیف( شرط نصف دارایی ) آمده است ، اموال به مرد ، بعد از عقد نکاح به دست آورده است در هنگام دادخواست طلاق موجود باشد .

در صورت اثبات انتقال مالکیت قبل از عقد ازدواج ملک مزبور شامل تنصیف اموال نمی شود.

با سلام ووقت بخیر
طبق بند عقدنامه زمانیکه طلاق از جانب زوج باشد و طلاق بدلیل عدم تمکین زوجه نباشد تا نصف اموال زوج طبق نظر قاضی به زوجه تعلق میگیرد حال اینکه خرید ملک قبل از ازدواج بوده و و سند زدن بعداز ازدواج /بستگی به نظر قاضی پرونده دارد که چه میران ازشرط تنصیف را دربرونده شما لحاظ کند