لطفا جهت اعتراض به نفقه و اثبات عدم تمکین ایشان مرا راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۱۹ #41217315

با سلام

احتراما همسر اینجانب درخواست مهریه و نفقه کرده است، ما در شرایط عقد به سر میبریم، مهریه همسرم که فوق لیسانس میباشد هر ۶ ماهی یک سکه تعیین گردیده و نفقه ایشان ماهیانه ۶۵۰ هزار تومان با توجه به اینکه اینجانب در حال حاضر بیکار هستم مبلغ نفقه برای اینجانب بسیار زیاد است و در ضمن من و همسرم قبلا رابطه داشته ایم اما پرده بکارت همسرم از نوع حلقوی است و در ان زمان اسیب دید، اما مدت زیادی از ان گذشته است لازم به ذکر است من و همسرم دو روز در منزل خودمان زندگی کرده ایم و بعد از اختلاف با خانواده ایشان خانه را ترک کرده است و شاهدهایی جهت این موضوع دارم.

لطفا جهت اعتراض به نفقه و اثبات عدم تمکین ایشان راهنمایی فرمایید؟

وضعیت مالی پدر همسرم خوب است.
لازم به ذکر است زمان تعیین مهریه مبلغ ان یک میلیون و دویست هزار تومن بوده بنده ۴ روز فرصت اعتراض به نفقه را دارم.

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا شما می توانید دادخواست تمکین مطرح کنید
و با توجه به دخولی که صور ت گرفته و در پزشکی قانونی قابل تشخیص است بحث حق حبس هم منتفی است
ثانیا شما تقاضای تعدیل نفقه و مهریه را با توجه به شرایط خودتان مطرح کنید

بایستی دادخواست الزام به تمکین بدهید و برای پرداخت نفقه ای که به آن محکوم شده اید تقاضای اعسار بدهید .

ابتدا اظهارنامه ای بابت تکمین همسرتان برای ایشان ارسال و در صورت عدم تمکین دادخواستی با موضوع عدم تمکین در محل زندگی زوجه مطرح کنید

چون همسرخانه راترک کرده . دادخواست تمکین مطرح . درصورتی که به تمکین محکوم گردد . دیگه مستحق نفقه نخواهد بود