ایا در این صورت در دردسر میوفتم من هیچ گونه برداشت و واریزی انجام نداده ام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۱ #41215435

با سلام یه ماهی میشه پولی به مبلغ کم وارد حسابم شده و حسابم مسدود شده الان من باید چه کار میکنم چون اس ام اس بانک فعال نیست میترسم پول را به کارتم واریز و سپس ان را را برداشت کنند.ایا در این صورت در دردسر میوفتم من هیچ گونه برداشت و واریزی انجام نداده ام ایا برای من ابلاغیه میاد یا خودشون تشخیص میدن کار من نیست و باز میکنن حساب رو .الان من میترسم جلب منو بگیرن برای کاری ک انجام نداده ام حسابم از دادگاه مسدود شده ایا من متهم میشوم میتوانم با پرینت ثابت کنم؟
من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید

با سلام علت مسدودی حساب می تواند موارد متعددی باشد ممکن است از حساب شما سواستفاده شده باشد (برای جرایم اینترتی) و یا شخصی مدعی طلب باشد و از طریق دادگاه حسابتان را مسدود کرده باشد و یا اشتباه بانکی باشد و یا ...بهتر است به بانک بروید وعلت مسدودی و مقام صادر کننده دستور را بپرسید سپس از آن طریق پیگیری کنید

سلام
وقتی به خودتان‌ مطمئن هستید ،ترس جایز نیست.
به دادگاه بروید و پیگیر شوید.یا اشتباهی رخ داده و یا کسی از شما طلبی دارد که حسابتان مسدود شده