آیا بروم از آنها به عنوان اخاذی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #41207923

سلام. وقت بخیر. من صاحب خانه هستم در مشهد که خانم رو دادم به مستاجر. چند وقت پیش رفتیم که مشتری جدید ببریم برای خانه و مستاجر قبلی چون که نمیتونست مبلغ اجاره جدید رو بده بهانه میکرد که بهش تخفیف بدیم و سال دیگه هم بشینه و خودش که زن بود و قولنامه به نامش بود می‌گفت مشهد نیستم و خانه هم نبود و بعد از چند دفعه مشتری بردن و در زدن دفعه آخر بنگاه محکم در میزنم که یهو در باز میشه و بعد از چند بار یا الله گفتن یه آقا میاد دم در که اول ادعا کرد داداش همون خانم مستاجر هست. خلاصه من سر میلان بودم و بنگاه اومد گفت بیا که یکی تو خانه بوده و در رو باز نمی‌کرده و میگه من داداش مستاجر هستم خلاصه رفتیم دم در و مرد از اون آدمای قالتاق بود و شروع کرد به سر و صدا و چون خواب بود فکر میکرد که بنگاه کلید انداخته در رو باز کرده در صورتی که نه بنگاه و نه من هیچ کلیدی از خانه نداشتیم و تازه مستاجر اظهار کرده بود که همون اول که وارد خانه شدند رفتند رمز قفل رو عوض کردند و کلید جدید گرفتند و خلاصه ما دو تا مشتری رو بردیم که خانه رو نگاه کردند و اون مرده که خودش رو داداش مستاجر معرفی کرده بود رو متقاعد کردیم و رفتیم. بعد بنگاه اول که خانه رو جای اون به همین مستاجر فعلی اجاره داده بودیم و قولنامه رو نوشته بودیم به ما زنگ زد که تاریخ قولنامه برج ۸ هست و در واقع ما دو ماه زودتر مشتری برده بودیم که همان شب به مستاجر پیام دادم و عذر خواهی کردم که اشتباه شده و تا تاریخ قولنامه در خانه بنشینند و بعد ما مشتری خواهیم برد. خلاصه شب بعدش که ما داشتیم بر می‌گشتیم شهر خودمون از بنگاهی که قولنامه رو اونجا نوشته بودیم به ما زنگ زدند و گفتند که مستاجر یعنی همون خانمه با شوهرش که در واقع به ما گفته بود داداشش هست اومدن اینجا و میگن که یک گوشی تو خانه بوده و اون مشتری که اومده خانه رو دیده گوشی رو برداشته و چون من صاحب خانه هستم باید جور گوشی رو بکشم و پول گوشی رو بدم و من هم قبول نکردم و آنها گفتند که میریم شکایت می‌کنیم. و بعد از چند روز احضاریه پاسگاه اومده بود دم بنگاه و از دست من و بنگاه شاکی شده بودند و من همون شب رفتم مشهد و به خاطر اینکه شغل خودم فرهنگی بود و کلاس داشتم و یه بابای پیر داشتم که اینجا باید از اون مراقبت میکردم و خاطر هزینه ایاب و ذهاب و رفت و آمد و الافی از شهرستان اومدن و راه دور به اونها دو میلیون پول نقد و قرار اینکه یکسال دیگه در خانه بنشینند و تازه ۲۰۰ هزار تومان کمتر از اجاره فعلی به ما بدهند توافق کردیم و آنها هم رضایت دادند که البته ما نباید اینکار رو میکردیم و در واقع اشتباه کردیم. خلاصه قضیه گذشت و بعد از چند روز دوباره همون مستاجر رفته بود از بنگاهی که با من رفته بودیم دم خانه و مشتری برده بودیم شکایت کرده بود و گفته بود که باید مموری گوشی رو بیارن چون عکس و فیلم شخصی تو مموری داشتیم و بنگاهی هم همزمان از مستاجر شکایت کرده بود که اونا چند وقت پیش از صاحب خانه که هیچ تقصیری نداشته شکایت کرده بودند و صاحب خانه به دلیل مشکلات کاری و ایاب و ذهاب یه پولی به اونها داده بود و رضایت اونها رو جلب کرده بود. حالا مستاجر مدعی شده که صاحب خانه شاهد هست که بنگاه به ما قول داده که مموری گوشی را بیارد در صورتی که من اصلا شاهد نیستم و همچین قوای بنگاه نداده است و در واقع اگر بنگاه قول داده که مموری رو بیارد پس حتما گوشی رو هم بنگاهی برداشته پس چرا از من صاحب خانه شاکی شده بودند و خلاصه ما به این نتیجه رسیدیم که مستاجر و شوهرش یه آدمای اخاذی هستند که فقط باج میگیرند. در ضمن من وقتی تو بنگاه داشتیم قولنامه جدید را می نوشتیم و پول گوشی به مبلغ دو میلیون را دادیم به مستاجر گفتیم حالا که پول گوشی رو گرفتی کارتن گوشی رو برای ما بیاور به ما گفت که اگر اسمی از کارتن گوشی بیارید من دوباره میرم از شما شکایت میکنم. در ضمن من یک دستخط با دست خود مستاجر از اونا گرفتم که پول گوشی رو کامل از من گرفتند و در واقع من این وسط بی گناه سوختم.
حالا شما من رو راهنمایی کنید که من باید چکار کنم تا به حقم برسم آیا بروم از آنها به عنوان اخاذ شکایت کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
الان مستاجر مدعی مموری است و شکایت کرده بهتر است شما دفاع کنید ،جرمی صورت نگرفته