ازدواج بدون اذن پدر چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۶ #41194621

دختری ۲۸ ساله هستم میخوام با پسری بدون ازدواج پدرم ازدواج کنم چجوری میتونم به هدفم برسم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدر او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

باید در دادگاه مطرح کنید و حکم رشد بگیرید و اگر دلیل مخالفت پدر بی پایه و اساس باشد دادگاه اجازه می دهد

با سلام
برای این امر بایستی دادخواست ازدواج به دلیل عدم اذن پدر به دادگاه ارایه و دادگاه بر حسب شرایط و ضوابط و نیز مصلحت شما در این ازدواج و در صورت صلاحدید دستور بر این امر را صادر خواهد نمود .

از دادگاه. توسط دادستان اجازه میگیرید. بعد از بررسی اینکه پسر مورد نظر هم کفر باشد و منع قانونی نداشته باشد. و مخالفت پدرتان اگر بی ریشه و اساس باشد.