سوء پیشینه کیفری برایم ثبت میشود؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۷۲ #41167612

با سلام.میخواستم بدونم سی ضربه شلاق تعزیری من معلق شده به مدت دو سال به علاوه دویست هزار تومان هم جریمه شدم در دادگاه به خاطر بیست سانت هرویین،ایا برای من سابقه میشه و اگه میشه چند وقته سابقه من پاک میشه.دوم اینکه جایی منو استخدام میکنن اگه واسم سابقه بشه.با تشکر از محبت و لطف شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سؤپیشینه موثر نیست ولی رویه بر این است که تا دوسال تعلیقی گواهی صادر نمی‌شود

سلام با توجه به مجازات گفته شده سوء پیشینه کیفری برای شما محسوب نمی شود و در صورتی که گواهی عدم سوء پیشینه اخذ کنید این جرم در آن درج نخواهد شد

سلام خیر سو پیشینه محسوب نمیگردد

سوپیشینه کیفری محسوب نمی گردد.

سلام سوپیشینه محسوب نمیگردد

باسلام
شلاق اگر اجرا شود سابقه محسوب میشود

با سلام
خیر سوپیشینه برای شما ثبت نمی شود باتوجه به توضیحات و حکم