مدارک لازم جهت خروج از شرکت، چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۷ #41150830

ما سه نفر هیت مدیره در یک شرکت بوده ایم که تا حالا کار نیز انجام نداده ایم و حالا میخواهیم خارج شویم و خود هیت مدیره بماند مدارک لازم را میخواستم بدونم

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید هر سه نفر استعفا بدین تا بعدن مجمع عمومی فوق العاده در خصوص هیات مدیره تعیین تکلیف نماید

مدارک مورد نیاز جهت خروج شرکا : مدارک شناسایی کلیه ی اعضای شرکت - سربرگ مجموعه - ارایه مدارک شناسایی مربوط به شرکت یامؤسسه توسط وکیل مؤسسه - حضور کلیه شرکا در جلسه - مهر شرکت - مدارک تکمیلی اعلام شده در مؤسسه.

سلام
هر سه نفر در صورتی که هییت مدیره از حدنصاب خارج نشه میتونید همزمان استعفا بدین، شرکت تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده میده و با استعفا موافقت میکنه و هیئت مدیره جدید انتخاب میکنه.
در صورتی که با استعفای ۳ نفر، هیئت مدیره از حد نصاب خارج بشه باید تک تک استعفا بدین .