مشکل یا ایرادی پیش نمیاد که ما بخوایم دوباره پرونده باز کنیم و این مبلغو پرداخت کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۸ #41150298

درود. در حدود ۲۰ سال ما حق اجاره سرقفلی مغازه رو به خاطر مشکلاتی با مالک از طریق دفترخونه پرداخت میکردیم. امسال دفترخونه جمع کرده و یکی دیگه باز شده. سوال من اینه مشکل یا ایرادی پیش نمیاد که ما بخوایم دوباره پرونده باز کنیم و این مبلغو پرداخت کنیم؟ ایا نیازی به حضور مالک هست؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام بدوا طی اظهارنامه ای با مالک نسبت به نحوه پرداخت توافق نمایید درصورت عدم توافق ازطریق دادگاه برای پرداخت اقدام نموده و به مالک اطلاع دهید

سلام و وقت بخیر.
با ارسال اظهارنامه مراتب را به مالک اعلام کنید و بخواهید که یک توافقی در خصوص نحوه پرداخت انجام بشه.ولی فکر کنم منظور شما از پرداخت از طریق دفترخانه،همون حساب اداره ثبت هست.چون دفترخانه شماره حساب خودش را نمیده و فقط مثل یک واسطه هست تقریبا و انتقال از طریق شماره حساب اداره ثبت صورت میگیره.اگر مالک همکاری نکرد به حساب دادگستری واریز کنید و مراتب را مجددا با اظهارنامه به مالک اطلاع بدید.
موفق باشید

از طریق دفترخانه دیگری نسبت به پرداخت اقدام و به موجب اظهارنامه به مالک اطلاع دهید.

باسلام باهماهنگی مالک ازطریق دفترخونه دیگری یا به هرنحوکه تراضی کردیدپرداخت نمایید

مراتب پرداخت را بوسیله اظهارنامه اطلاع دهید و به هیچ عنوان پرداخت را به تاخیر نیندازید

سلام پرداخت اجاره بها را مانند سابق انجام دهید و مراتب را بوسیله اظهار نامه به اطلاع مالک برسانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی بهتر است مراتب و روال پرداخت اجاره را از طریق اظهارنامه به اطلاع مالک برسانید