استعلام از شهرداری میخواست شهرداری هم میگه باید سند شش دانگ باشه، راهی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۹ #41145935

مدتی است بیکارم زمینی مشاع دارم بر بلوار طبق تقسیم نامه میخواستم مجوز گلخانه بگیرم رفتم جهاد کشاورزی استعلام از شهرداری میخواست شهرداری هم میگه باید سند شش دانگ باشه ایا راهی وجود دارد/

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا دادخواست افراز ملک مشاعی را از طریق دادگاه اقدام کنید و پس از افراز نسبت به اخذ سند شش دانگ اقدام نمایید

سلام
اگر توافق شهرداری ندازید یا باید افراز و تفکیک کنین ، یا اگر فکر میکنید با سایر مالکین مشاع مشکلی ندارید میتونید درخواستتون را با سایر شرکا بدید

درصورتیکه وکالت دارید ویا ازطریق ارث بشما رسیده با ارائه مدارک مذگور و درضورت نیاز با ارائه تعهدمحضری مینی براینکه درقبال هرگونه ادعای شخص ثالث خودتان مسئول بوده وشهرداری می تواند مجوز صادره را باطال کند اقدام کنید

تنها راه این است که دادخواست افراز زمین مشاع را تقدیم دادگاه نمایید و سپس اقدام به اخذ سند شش دانگ کنید که پروسه زمانی آن حدود هفت ماه میباشد لذا بنده در اینوخصوص در خدمتم