من از کلاهبرداری اینترنتی غیر عمدی که صورت گرفته، هیچ اطلاعی نداشته ام، لطفا راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۹ #41144003

سلام
تو تلگرام گفتن آقا کار هست، روزی دویست هزار تومان من گفتم اوکی، گفتم عکس کارت ملی از این حرفا گفتن استخدام شدی شما ما پول میریزیم حسابت تو واسه ما بیت کوین میخری بعد از یک روز پلیس فتا زنگ زدن گفتن شما پول فلانی رو دزدیده اید، خودم هم تعجب کردم بعد همون اشخاص منو بلاک کردن نگو داشتن با کارت بانکی من پول های که از مردم میدزدین میفرستادن حساب من اینجا.
من باید چکار کنم؟
من کار عمدی نکردم کلاهبرداری عمدی نبوده، بخدا روحم هم خبر نداشته،
کمکم کنید ۲۴ سالمه
کمک کنید چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا درمظان اتهام هستید اگر پس ازتحقیقات ، صحت ادعای شما ثابت شود ، تبرئه می شوید

با اظهارات شما نمی توان نظر داد باید پرونده شما مطالعه شود ولی در کل در قانون کلاهبرداری رایانه ای جرمی مستقل شناخته شده و برای آن مجازات درنظر گرفته شده است و فرض بر این است که شما این کلاهبرداری را انجام داده اید و شما باید اثبات کنید وسیله ای در دست مباشران اصلی جرم کلاهبرداری بوده اید و سوء نیت نداشته اید.

سلام . شاکی ها از کسی که پول به حسابش رفته شکایت کرده اند و شماره کارت شما محرز شده . شما باید اظهارات خود را به عنوان دفاع مطرح کنید . بیان کنید که نحوه آشنایی شما با کانال تلگرامی چه بوده . پلیس فتا گوشی شما را بررسی فنی می کند . افرادی که شما با آنان در ارتباط بوده اید ظاهرا مرتکب هک شده اند. اگر اطلاعاتی مربوط به این که شما شماره حسابی را هک نکرده اید ، تبرتئه می شوید .