توانایی پیش پرداخت را ندارم و این دادنامه ۲۰ روز قابل تجدید نظر هست می توانم تعدیل بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #41133045

سلام من دادخواست اعسار از محکوم به را داده ام پرونده چک بود و حالا دادنامه امده و اقساط و پیش قسط را تعیین کرده اند ولی من توانایی پیش پرداخت را ندارم و این دادنامه ۲۰ روز قابل تجدید نظر هست می توانم تعدیل بدهم؟؟
در ضمن شورا رسیدگی کرده است.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
شما دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید و حتما استشهادیه ای که به امضا حداقل دو مرد رسیده نیز ضمیمه دادخواستتان کنید.

میتوانید اعتراض کرده و دلائل عجز خود از پرداخت پیش پرداخت را نیز ارائه کنید . احتمال تخفیف در مرحله تجدید نظر وجود دارد .