ایجاد مزاحمت در کسب و کار رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۶ #41095956

با سلام بنده مغازه ای دارم که ساختمان مجاور در حال ساخت و ساز هست و برای من و کسب و کارم مزاحمت ایجاد کرده بطوری میلگرهای آهنی را جلوی مغازه من در خیابان ریخته و با بنکر سیمان جلوی مغازه من رو گرفته و آلودگی صوتی و هوایی ایجاد می‌کند بطوری که کل مغازه و خانه اینجانب بوی دود گرفته و مغازه بنده از خیابان هیچ گونه دیدی ندارد و من مشتریان خودم رو از دست دادم با شهرداری تماس گرفتم گفتن کاری نمیتونی انجام بدی مجوز داره سؤال من اینه که واقعا من نمیتونم کاری انجام بدم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوای ممانعت از حق و رفع مزاحمت طرح نمایید.

با سلام
تحت ممانعت از حق و رفع مزاحمت قابل شکایت است

با درود ابتدا سعی بر سازش کنید و الا دعوای ممانعت از حق و رفع مزاحمت طرح کنید

سلام
سعی در حل دوستانه موضوع بهتر است لیکن شما میتوانید علیه ایشان اقامه دعوای مزاحمت از حق نیز اقامه نمایید

سلام از طریق اظهارنامه حل وفصل کنید در غیر اینصورت ممانعت از حق قابل شکایت است

باسلام
بهتر است بدوا به صورت دوستانه موضوع را با پیمانکار و کارفرما حل و فصل نمائید و در صورت عدم نتیجه برای رفع مزاحمت و ممانعت از حق طرح دعوی کنید

اصلاح می نمایم اقدام نمایید.