با توجه به نیاز شخصی خودم به آپارتمان از چه مسیری باید اقدام کنم و برای طرح دعوی درخواست تخلیه در زمان کرونا و اثبات آن به چه مدارکی نیاز هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶۲ #41079198

اینجانب مالک یک آپارتمان استیجاری در شیراز هستم اما خود ساکن شهر دیگری هستم سال گذشته موقع تمدید قرارداد مستاجر گفت انشالله صاحب خانه میشوم و سال آینده تخلیه میکنم و قرارداد رو به صورت شفاهی (نه کتبی) ۱ساله تا شهریور ۱۴۰۰ تمدید کردیم حال با توجه به مراجعات پزشکی و نیاز شخصی در شیراز و شکایت همسایه ها مبنی بر تصرف پارکینگشان از ۲ماه قبل از پایان قرداد به مستاجرم گفتم آپارتمانم را برای سکونت خودم نیاز دارم، ایشون اما قبول نداره و میگه مصوبه کرونا ست ومن تخلیه نمی کنم لطفا بفرمایید با توجه به نیاز شخصی خودم به آپارتمان از چه مسیری باید اقدام کنم و برای طرح دعوی درخواست تخلیه در زمان کرونا و اثبات آن به چه مدارکی نیاز هست؟

باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات نیاز شخصی تقاضای دستور تخلیه میسر است.

باسلام بر اساس نیاز شخصی تقاضای دستور تخلیه فوری کنید

با درود به استناد نیاز شخصی و مزاحمت برای همسایگان می‌توانید از طریق دادگاه اقدام کنیو

سلام
به دلیل نیاز شخصی دادخواست تخلیه بدهید

با سلام
در صورت اثبات نیاز شخصی دادخواست تخلیه تنظیم و تقدیم دادگاه کنید

باسلام
با توجه به اینکه تمدید قرارداد به صورت شفاهی بوده است از طریق شورا امکان صدور دستور تخلیه وجود ندارد و می بایست از طریق دادگاه برای حکم تخلیه اقدام کنید

درود
به استناد نیاز شخصی و یا چنانچه رفتار بر خلاف عرف داشته که موجب شکایت همسایگان شده و ..‌ می توانید نسبت به اخذ تخلیه اقدام نمایید