یک چهارم حقوقم بابت مهریه کسر میگردد با توجه به اقساط بالای ماهانه که دارم و تجویز ازدواج مجدد، در حالت اعسار توانایی پرداخت هزینه های زندگی را ندارم میتوانم دادخواست تقاضای کاهش مبلغ اقساطی مهریه را بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۰ #41067030

با سلام و عرض ادب
بنده بیشتر از یکسال است که تنها زندگی میکنم و خانومم بدون دلیل موجه و قانونی ترک منزل کرده و مهریه را از طریق اجرای ثبت ، به اجرا گذاشته و با فروش ماشین شخصی و سهام و برداشت حساب بانکی قسمتی از مهریه خود را اخذ و مابقی را بصورت یک چهارم از حقوق کارمندی بنده هر ماه سه میلیون دریافت مینماید،و با توجه به محکومیت قطعی در دادگاه تمکین و اجرائیه و ناشزه شدن برای بنده حکم ازدواج مجدد صادر گردیده است .بنده ماهانه حدود هفت میلیون اقساط بانکی بابت هزینه های عروسی و ازدواج با ایشان پرداخت میکنم و با توجه به تورم بالا و کسر حقوق بابت مهریه ، به سختی هزینه های زندگی را تامین میکنم ، آیا با توجه به شرایط مذکور و مستندات اقساط و هزینه هاو ناشزه بودن خانم و تجویز ازدواج مجدد میتوانم‌ به دادگاه دادخواست تقاضای کاهش مبلغ اقساط ماهانه بابت مهریه خانومم را بدهم و آیا مورد قبول واقع میگردد؟
سپاسگزارم از وکلای مجرب بنیاد وکلا و زحمات بی دریغ ایشان

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید دادخواست تعدیل اقساط را ثبت و مطرح نمایید

درخواست تعدیل اقساط مهریه نمایید مستند به شهادت شهود و گردش حساب میتوانید کاهش مبلغ اقساط را درخواست نمایید.

با سلام و احترام
شما می توانید دادخواست تعدیل اقساط بدهید ، اما قبول یا رد آن بستگی به محتویات پرونده و روند رسیدگی دارد که با توجه به این مهم که کسر یک چهارم حقوق از حساب شما مقرره قانونی می باشد ، در این قسمت احتمال کمی وجود دارد تعدیل اتفاق بیفتد ، اما بازهم این حق برای شما وجود دارد …

سلام چنانچه قیمت سکه از زمان تقسیط تا ب حال افزایش داشته با مستنداتی ک بیان نمودید دادخواست تعدیل تقسیط مطرح نمایید

سلام بله به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست تعدیل اقساط را بدهید و تمامی مدارک مربوط به وام و اقساطی که در ماه پرداخت میکنید را پیوست دادخواست کنید.

با سلام
بله از حقوق شما هست که تقاضای تعدیل اقساط را بدهید ولکن قبول یا رد آن حسب مستندات با مقام قضایی هست .

باسلام شمامیتوانیدبه شهادت شهود استناد نموده وپس از
مراجعه به دفترخدمات قضایی دادخواست تعدیل اقساط راتنظیم وتقدیم نمایبد