بعد از اتمام پرداخت بدهی متوجه شدم طرف سفته ها را اجرا گذاشته، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۸۰ #41041275

سلام لطفا راهنمایی نمایید
یک سال پیش چند سفته به مبلغ مجموع ایکس میلیون تومان به تاریخ خرداد ماه امسال به شخصی دادم و قرار شد بدهی خودم را به شکل خرد خرد به حساب طرف واریز نمایم. از سال پیش از طریق واریز پول به طرف به شکل خرد به خرد بدهی ام را دادم تا اینکه بعد از اتمام بدهی متوجه شدم طرف سفته ها را اجرا گذاشته و با وجود اینکه فیش ها و پرینت های بانکی را به دادگاه ار یه دادم باز هم بنده محکوم به پرداخت شدم. میخواستم پولهایی که برای طرف ریختم را استرداد کنم آیا امکان قانونی وجود دارد؟ و اینکه چه نوع شکایت و مستند به چه اسنادی این کار را انجام بدهم؟

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به فیش های واریزی و تاریخ تسویه حساب قبل از اجرا گذاشتن سفته ها می توانید مطالبه وجه کنید.

میتوانید به استناد فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجوه واریزی را بنمایید .

رونوشت مصدق فیش های واریزی به انظمام دادخواست با عنوان مطالبه وجه تقدیم نمایید . خوانده بایستی دلیلی موجه غیر از اینکه از بابت سفته ها اخذ کرده است را ارائه نماید در غیر اینصورت محکوم خواهد شد. اگر جمع مبلغ واریزی کم باشد احتمال موفقیت شما کمتر است.