آیافرد متاهل اجازه قانونی جهت ثبت ازدواج موقت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۹ #41040856

باسلام
چند سالی است که همسرسابقم زندگی مشترک را ترک کرده وبه دلایلی طلاق نگرفتیم هنوز.
مجوز دادگاه مبنی بر ازدواج مجدد را نیز ندارم.
آیافرد متاهل اجازه قانونی جهت ثبت ازدواج موقت دارد،به صورت صیغه مثلا۹۹ساله رادارد
؟آیا می توانم نام همسر جدید صیغه ای را در شناسنامه ثبت کنم؟
اگر فرزندی متولد شود تکلیفش چیست؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مجدد
چنانچه در عقد موقت فرزندی متولد شود اولا باید عقد موقت ثبت شده باشد و درصورت عدم ثبت نسبت به ثبت آن اقدام شود و برای طفل توسط پدرش شناسنامه اخذ شود

باسلام
ثبت ازدواج موقت با موافقت طرفین در شناسنامه ثبت میشود
اگر بدون مجوز دادگاه یا اذن زوجه ازدواج موقت یا دائم نمایید زوجه حق درخواست طلاق پیدا میکند

ازدواج موقت نیازبه اجازه دادگاه ندارد .
ثبت ازدواج موقت باتوافق طرفین در شناسنامه میشود

با سلام بدون یا با کسب اجازه دادگاه و زوجه چنانچه ازدواج نمایید چه موقت و چه دائم زوجه مستقلا حق درخواست طلاق خواهد داشت.