آیا قانونا حق دارم به عنوان کارمند در دفتر او کار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۲ #41031675

یک نفر دفتر بیمه دارد و من به عنوان کارمند او در آن دفتر کار میکنم،اما گویا او زمانی حق گرفتن کارمند را دارد که حقوق مرا بر اساس حقوق قانونی پرداخت کند اما در اصل حقوقی که او برای من در نظر گرفته کمتر از حق قانونی یک کارمند است.اما من از این موضوع راضی هستم و شکایتی از اینکه حقوق مرا کمتر پرداخت کند ندارم.اما با این حال میخواهم بدانم ایا این کار من(هرچند توافقی)جایز و قانونی هست یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توافق کارفرما در صورت شکایت شما غیر قانونی است

سلام
ایرادی وجود ندارد

بله با تراضی طرفین و چنانچه شکایتی بعدا از جانب شما مطرح نشود موضوع بلااشکال هست

با سلام
در صورت توافق مشکلی به وجود نمی آید.

با سلام در صورت رضایت شما و توافق فی مابین بلامانع است

اگر شما شکایتی نداشته باشید و توافق کرده باشید مرجعی پیگیر موضوع نخواهد بود.

بله میتوانید به فعالیت خودتون ادامه بدین.