ما برای رسیدن به حقمان باید به دادگاه مراجعه کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #41014497

با سلام......پدر اینجانب فوت گردید...در زمان حیات خود دو بار ازدواج کرده که ما حاصل ان ۸ فرزند.... من و خواهر از ازدواج اولش هستیم..... پدرم چهار سال اوخر عمرش از خانه ش ترد شد...... الان ما برای رسیدن به حق مان باید به دادگاه مراجعه کنیم... یا به شواری حل اختلاف...... دوم شکایت کفیری باید بکنیم ..... یا حقوقی

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر منظور شما این است که ماترک پدر مرحومتان در دست همسر دوم و فرزندان ایشان میباشد لذا شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به اخذ انحصار وراثت نموده و سپس بر علیه سایر وراث ( همسر دوم و فرزندان ) اقامه دعوی ( دادخواست حقوقی ) مبنی بر مطالبه سهم الارث خویش از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .