آیا راهی هست در محل زندگی خود شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #41004112

با سلام و احترام شخصی از اعضای فامیل در شهری غیر از محل سکونت اینجانب و حتی محل سکونت خود متشاکی عنهم در واقع شهر ثالثی نسبت به اینجانب فحاشی نمود حال سوال من این است که آیا در شهر ثالث (شهر وقوع جرم) بایستی نسبت به متشاکی عنهم شکایت بنمایم؟ آیا راهی هست در محل زندگی خود شکایت نمایم؟ نکته دیگر این هست که بنده از فرد خاطی آدرس دقیقی ندارم و تنها شهر محل سکونت ایشان را بلد هستم با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.شکایتی تحت عنوان توهین و افترا در دادگاه محل زندگی خود مطرح نمایید.با توجه به مدارک و ادله شما نسبت به دادرسی اقدام میشود